додому Новини Опубліковано актуальну карту АТО станом на 2 грудня

Опубліковано актуальну карту АТО станом на 2 грудня

0

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 2 грудня за даними РНБО.

На Донецькому напрямі о сьомій ранку наші військові відбили черговий штурм аеропорту. Ворог зазнав втрат від дій української артилерії та кинджального вогню десантників.

Терористи неодноразово  обстрілювали позиції сил АТО з артилерії та мінометів біля населених пунктів Піски, Тоненьке, Авдіївка, Славне, Невельське. З реактивних установок "Град" та мінометів бойовики чотири рази завдали ударів по опорних пунктах біля села Новобахмутівка.

На Луганському напрямі під населеним пунктом Станиця Луганська відбито ще один штурм взводного опорного пункту українських військових, який розпочався після мінометного обстрілу. На цьому ж напрямі позиції наших військових біля міста Щастя бойовики двічі обстріляли з установок "Град" та двічі – з артилерії і мінометів. Також з "Градів" терористи чотири рази обстріляли  опорні пункти сил АТО біля села Макарове Станично-Луганського району.

В районі Бахмутівської траси терористи обстрілювали позиції під села Сокільники та населеного пункту Донецький.

На Дебальцевському напрямі терористи з мінометів та стрілецької зброї обстріляли позиції сил АТО біля села Нікішине та міста Дебальцеве. В передмісті Горлівки з реактивних установок "Град" терористи обстріляли блокпост біля села Майорське та з мінометів – опорний пункт біля міста Артемове.

На Маріупольському напрямі терористи обстріляли українських військових біля сіл Миколаївка та Петрівське.

Загалом протягом доби незаконні збройні формування здійснили 52 обстріли та атаки сил АТО, внаслідок яких за минулу добу 2 українських військовослужбовця загинули та 4 отримали поранення.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version