додому Новини Опубліковано актуальну карту АТО на 8 вересня

Опубліковано актуальну карту АТО на 8 вересня

0

Ситуація на сході країни станом на 12:00 8 вересня 2014 року за даними РНБО України.

Попри оголошений режим припинення вогню ситуація в зоні АТО залишається непростою. Тривають обстріли українських позицій. Разом з цим змінився характер цих обстрілів: як правило вогонь ведеться з мінометів та стрілецької зброї, а не з важкої артилерії.

За минулу добу зафіксовано обстріли у районах населених пунктів Авдіївка, Донецьке, Піски, Черненко, Волонтьорівка, Павлопіль, Тоненьке, Сартана, Нікішине і Нижня Кринка Донецької області та Сміле, Щастя, Комишуваха, Золоте та Орлівське у Луганській області. Обстрілів с території РФ не зафіксовано.

Натомість російські диверсанти вдаються до провокацій – обстрілюють позиції терористів силами диверсійно-розвідувальних груп, які діють під виглядом українських військових. Про це наголосив сьогодні на щоденному брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко.

Учора ввечері лунали вибухи у Донецьку. Обстріл міста вівся з району Донецького залізничного вокзалу. Триває періодичний обстріл околиць міста Щастя Луганської області.

Через загрозу обстрілів та диверсії призупинено діяльність трьох транзитних пунктів для тимчасово переміщених осіб у містах Волноваха, Орли та Щастя. Наразі продовжують працювати чотири транзитних пункти в зоні АТО.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version