додому Новини Опубліковано актуальну карту АТО на 27 жовтня

Опубліковано актуальну карту АТО на 27 жовтня

0

Ситуація на Сході країни станом на 12.00 27 жовтня за даними РНБО.

Учора українські військовослужбовці вступили в бій та успішно відбили напад біля Новоласпи Донецької області. Атака почалася після двох обстрілів наших позицій з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Противник зазнав втрат і відступив.

З установок "Град" бойовики обстріляли взводні опорні пункти сил АТО поблизу села Нікішине Донецької області та села Міус Луганської області.

Ситуація на блокпосту №32 у районі Сміле залишається непростою, але контрольованою. Учора було проведено рейд з деблокування блокпосту, під час якого було доставлено питну воду, боєприпаси та продукти харчування. Наші військові продовжують утримувати позиції.

Під час рейду внаслідок підриву на фугасі було виведено з ладу бойову машину розмінування сил АТО. Також наші сили втратили один БТР, який вів бій зі сторони блокпосту для підтримки прориву деблокуючих підрозділів. Двоє членів екіпажу БТР загинули.

Сьогодні зранку о 8:15 на Маріупольському напрямку почався обстріл позицій сил АТО на лінії Павлопіль-Гнутове. Обстріл вівся з мінометів і танків. Наші військові успішно відбили атаку та підбили танк, який терористи одразу покинули на полі бою.

Зображення у збільшеному вигляді можна переглянути ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version