додому Новини Опубліковано актуальну карту АТО на 15 грудня

Опубліковано актуальну карту АТО на 15 грудня

0

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 15 грудня за даними РНБО.

На території проведення антитерористичної операції зберігається тенденція до зниження кількості та інтенсивності обстрілів. Повністю вони не припинилися, за минулу добу з боку терористів зафіксовано 7 обстрілів, які мали провокаційний характер і здійснювалися з мінометів та стрілецької зброї. Обстрілів з бронетехніки, стволової та реактивної артилерії не було.

За минулу добу втрат серед українських військових немає, інформація про поранених також не надходила.

За оперативними даними, бойовики та підрозділи ЗС РФ продовжують перекидання на територію України додаткових запасів озброєння, військової техніки та матеріально-технічних засобів. Сили АТО фіксують усі такі дії для підготовки адекватних заходів реагування.

Протягом доби бойовики двічі обстрілювали позиції українських військових біля Донецького аеропорту. Зі стрілецької зброї терористи також обстріляли опорний пункт ЗСУ в районі села Орлово-Іванівка Шахтарського району.

На Луганщині зафіксовано мінометний обстріл позицій сил АТО поблизу селища Фрунзе Слов'яносербського району, а також обстріл зі стрілецької зброї біля селища Чорнухине Попаснянського району.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version