додому Новини Оприлюднено повний список кандидатів на посади у Черкаському міськвиконкомі

Оприлюднено повний список кандидатів на посади у Черкаському міськвиконкомі

0

До складу виконавчого комітету має увійти 13 осіб – мер, секретар, перший заступник мера, 4 заступників та 6 членів осіб на громадських засадах. Про це йдеться у проекті рішення, опублікованому 24 грудня на сайті мерії.

Як вже повідомлялося, на посаду секретаря претендує керівник фракції "Блоку Петра Порошенка" Костянтин Чернецький. Першим заступником мера може стати депутат облради "батьківщинівець" Станіслав Овчаренко, заступниками – депутати облради з "Батьківщини" Роман Буданцев і Сергій Гура, їхній однопартієць, боєць "Азову" Геннадій Шевченко, а також "свободівець" Ігор Коломоєць.

Варто зазначити, що із попередньої п'ятірки кандидатів у заступники, яку представляли днями депутатам міської ради, зник екс-нардеп Віталій Іляшенко. 

На громадських засадах до виконкому можуть зайти "вільний демократ" Олег Ліходькін; екс-заступник міського голови Олександр Ільченко; представники об’єднання "Самопоміч" – волонтер В’ячеслав Скічко та інженер ДП "Черкаський експертно-технічний центр Держпраці" Іван Перегін; адвокат і громадський діяч Костянтин Стратілатов; член виконкому попереднього складу та представник ПАТ "Азот" Олександр Сандецький.

Чи підтримає запропонований склад виконкому депутатська більшість – може стати відомо на сесії міськради у четвер, 24 грудня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 23 грудня на сайті міськради з'явився проект рішення про призначення секретарем "порошенківця" Олександра Радуцького.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version