додому Новини Одній з черкаських багатоповерхівок загрожує руйнування

Одній з черкаських багатоповерхівок загрожує руйнування

0

"Вільний демократ" Тарас Коломієць вимагає віднайти кошти на капітальний ремонт покрівлі та заміну системи водовідведення у будинку по вулиці Різдвяній, 54. З відповідним запитом депутат звернувся до міського голови Анатолія Бондаренка під час сесії 24 травня, передає кореспондент vikka.ua.

За словами міського обранця, будинок був зведений ще у 1958 році та з того часу жодного разу капітально не ремонтувався.

"Мешканці цього будинку скаржаться, що покрівля перебуває в аварійному стані і потребує ремонту. Крім того, через відсутність в деяких місцях системи водовідведення дощова вода потрапляє в квартири, заливає стіни. На фасаді вже з’явилися тріщини. ", – стверджує Тарас Коломієць.

Він додає: виконати ремонтні роботи Придніпровська СУБ сама не в силах, оскільки об’єм робіт передбачає капітальний ремонт.

"Подібна ситуація склалася і в будинку по вулиці Різдвяній, 56. Через балки, які вже прогнили, в одній із квартир завалилася покрівля. Нині в міському бюджеті закладені 700 тисяч гривень на ліквідацію аварійної ситуації. Щоб подібне не сталося у сусідньому будинку, прошу розглянути можливість і віднайти кошти в міському бюджеті на капітальний ремонт покрівлі і заміну системи водовідведення", – зазначає депутат.

Його пропозицію підтримали 24 депутатів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на ремонт черкаського мосту через Дніпро Уряд надав кошти.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version