додому Новини Одеського вбивцю затримали на Черкащині

Одеського вбивцю затримали на Черкащині

0

На Черкащині затримали 26-річного вбивцю, який переховувався від правоохоронців.

Як повідомили vikka.ua у прес-службі УМВС в Одеській області, вбивство відбулося за місцем проживання підозрюваного – на вулиці Штильовій в Одесі. Під час спільного розпивання спиртного між господарем та його гостем почалася сварка. Аби не нагнітати ситуацію, потерпілий попрощався і поїхав додому. Проте на цьому конфлікт вичерпано не було. Не заспокоївшись, підігріті алкоголем чоловіки продовжили лаятися по телефону. Зрештою вони домовилися знову зустрітися та "з’ясувати стосунки". Потерпілий повернувся до будинку знайомого, де той вже чекав його з ножем. Удар, нанесений в серце чоловіка, виявився смертельним.

Після вчинення злочину підозрюваний викинув ніж та кинувся навтьоки. Спочатку він поїхав до родичів на Херсонщину, а вже за добу подався ще далі – до Черкаської області.

На сьогодні чоловіка вже доставили в Одесу. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version