додому Новини Одарич звернувся до правоохоронців щодо підробного документа про передачу "бази вчителів"

Одарич звернувся до правоохоронців щодо підробного документа про передачу "бази вчителів"

0

Черговий крок в афері під назвою "База вчителів" – так охарактеризував депутат Черкаської міськраді Сергій Одарич появу на сайті Черкаської міської ради нотаріально завіреної заяви, ніби він, будучи міським головою Черкас, відмовляється від землі бази вчителів "Дніпро" на користь ТОВ "Селена".

За базу вчителів, яка розташована на березі Дніпра, вже не один рік йдуть судові баталії. Сергій Одарич намагався повернути її у власність громади Черкас. Тому ініціював свого часу кілька судових процесів.

"У 2003 році начальник управління освіти міста Анатолій Депутат "подарував" цю базу "кооперативу вчителів". Правда, в цьому кооперативі виявилося більше чиновників і правоохоронців, ніж власне вчителів", – написав Серій Одарич на своїй сторінці у Facebook.

За його зверненням прокуратура в 2007 році порушила кримінальну справу проти Анатолія Депутата і вже через кілька місяців завершила розслідування, передала справу до суду.

За грубе порушення законодавства Сергій Одарич тоді звільнив Анатолія Депутата з посади начальника управління освіти.

"Захистом Депутата зайнявся особисто Володимир Олійник. "Абсолютно випадково" справа потрапляє до голови Придніпровського райсуду пана Смоляра (саме того, хто призначив пану Радуцькому умовне покарання за важкий злочин) і лежить там під сукном 4 роки. В 2011 Смоляр припиняє провадження за нереабілітуючими обставинами – він визнає, що злочин Депутата є суспільно незначимий. Далі суд поновлює "незначимого злочинця" на посаді головного освітянина міста і стягує на його користь сотні тисяч з бюджету. Всі ці роки я суджусь із Свидівком за повернення у власність міста бази", – розповів Сергій Одарич.

За його словами такої заяви не було і в природі не могло бути. Більше того, в тексті "заяви" вжито два словосполучення, які б нотаріус ніколи не використав. "Заяву" завірив київський нотаріус Олександр Перевертун. За словами нинішнього міського голови Анатолія Бондаренка, він ніби приїздив спеціально до Черкас для підписання цього документа.

Черкаський депутат Сергій Одарич також звернувся до правоохоронних органів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Радуцького в помічниках людина, яка знімала з виборів Одарича.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version