додому Новини Одарич звернувся до Порошенка (ВІДЕО)

Одарич звернувся до Порошенка (ВІДЕО)

0

Міський голова Черкас Сергій Одарич, якого ТВК не допускає до виборів, звернувся до Президента України Петра Порошенка. Лідер Партії вільних демократів звернувся до Порошенка і як до гаранта дотримання конституційних прав людей, і як до людини, чиє ім'я носить Блок Петра Порошенка.

"Я прошу Петра Олексійовича втрутитись у ситуацію і відновити передбачені законом права громадян обирати і бути обраним. Обмеження права вибору, за Конституцією, може відбуватися лише на підставі рішення суду. І ніхто інший не має права обмежити виборче право. Немає жодного судового рішення, яке б забороняло мені чи моїм колегам бути обраними", – зазначив міський голова.

Також Сергій Одарич запитав у Петра Порошенка, чи влаштовує його, що міська організація БПП "зібрала весь криміналітет", та що його представники допускають грубе порушення законів, чинять бійки, тиск і погрози іншим кандидатам і членам виборчої комісії.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія розпустила міську ТВК після того, як тервиборчком неодноразово порушував її постанови. "Останньою краплею" стало зняття з виборів кандидата в мери Одарича, а також його політсилу – Партію вільних демократів. Нова ТВК поки що так і не зареєструвала вказаних кандидатів. Нині до членів тервиборчкому приїхали працівники міліції.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version