додому Новини Одарич змінив формат нарад, бо побачив халатне ставлення чиновників до роботи

Одарич змінив формат нарад, бо побачив халатне ставлення чиновників до роботи

0

Міський голова Черкас Сергій Одарич змінив формат нарад у міськвиконкомі. Відтепер щодня (крім понеділка) в сесійній залі (кабінеті № 206) відбуватимуться наради з керівниками департаментів. Сьогодні, у вівторок, міський голова спілкувався з керівництвом департаменту ЖКК та директорами комунальних підприємств.

– Ми змінюємо формат. Відтепер замість звичайних вівторкових нарад з усіма керівниками ми проводитимемо щоденні наради з кожним департаментом. Останнім часом я зіштовхнувся з халатним ставленням деяких чиновників до своєї роботи. Вони постійно намагаються не виконувати мої доручення. Проходять тижні, місяці, а руху у цьому напрямку я не бачу. Директори деяких департаментів стали лідерами профспілкового руху, пишуть листи і займаються переписками. Бачу у них є багато вільного часу, – зазначив Сергій Одарич.

Сьогодні на нараді міський голова дав зо два десятки доручень департаменту ЖКК. Зокрема, до 25 серпня встановити викрадені люки на проїжджих частинах в Черкасах, до 15 серпня розробити план заходів з боротьби з боржниками за комунальні послуги, винести на сесію питання про спрямування 2,8 млн грн. на підготовку житлових будинків частини Південно-західного району до роботи в опалювальний період, до кінця серпня виявити і видалити усі зелені насадження на перехрестях черкаських вулиць тощо.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version