додому Новини Одарич: у більшості членів виконкому немає досвіду

Одарич: у більшості членів виконкому немає досвіду

0

Міський голова Черкас Сергій Одарич вважає великим позитивом  обрання на останній сесії міської ради виконавчого комітету. Про це повідомив Сергій Одарич під час прямого ефіру на телеканалі "ВІККА".

– 32 депутати міської ради взяли на себе відповідальність, утворивши своєрідну більшість у міській раді. Це частина "Батьківщини", частина "Удару", фракція Блоку Порошенка, низка мажоритарників, фракції партії Ляшка, депутати від "Рідного міста" взяли на себе відповідальність і по суті сформували склад виконавчого комітету, який і запропонували міському голові. Я вніс лише деякі корективи, – розповів Сергій Одарич.

 

Він сподівається, що новий виконавчий комітет працюватиме конструктивно. Хоча у більшості членів виконкому немає досвіду. Досвід роботи у місцевому самоврядуванні є лише у міського голови, секретаря і двох заступників. Серед громадськості найдосвідченішим можна вважати Сергія Гончара, який свого часу двічі був депутатом міської ради.   

 

– Я дуже сподіваюся, що 9 представників від громади, обраних до виконкому, допоможуть зняти багаторічні твердження, що мовляв, влада  працює не відкрито і ухвалює рішення підкилимно, – заявив Сергій Одарич.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version