додому Новини Одарич поговорив із перевізниками про конкурс

Одарич поговорив із перевізниками про конкурс

0

Цього тижня міський голова Сергій Одарич провів робочу нараду з черкаськими перевізниками, на якій обговорили пропозиції щодо умов організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Черкаси.

Як інформує прес-служба міської ради, на нараді були присутні члени та кандидати до складу конкурсного комітету, перевізники та представники громадських організацій.

У результаті обговорення за отриманими пропозиціями внесено відповідні зміни до проектів рішень "Про затвердження переліку міських автобусних маршрутів, що виносяться на конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" та "Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Черкаси".

Ознайомитись із проектом рішення виконкому "Про затвердження переліку міських автобусних маршрутів, що виносяться на конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" можна ТУТ.

Ознайомитись із проектом рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради "Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Черкаси" можна ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version