додому Новини Очільник Черкащини може стати наступником Саакашвілі, – ЗМІ

Очільник Черкащини може стати наступником Саакашвілі, – ЗМІ

0

На крісло голови Одеської обласної адміністрації претендує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Він та ще два кандидати – очільник Львівської області Олег Синютка та губернатор Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський борються за крісло голови Одещини. Такі варіанти розглядають в Адміністрації Президента, пише одеське видання USI.online.

"Холодна зима, чергові спроби "розгойдати" регіон і, напевно, найважливіше – ухвалення бюджету області – ось ключові проблеми, які доведеться вирішувати новому очільнику області. Менше місяця залишилося до того, як ці проблеми "зваляться" на область. На відкритий конкурс на посаду глави ОДА банально немає часу – він триватиме кілька місяців і, ймовірно, буде відкладатися через новорічні свята. У кращому випадку, Одеська область отримає керівника лише в лютому", – пише видання.

Тому в кінцевому рахунку у Києві залишилося три варіанти, серед яких і очільник Черкащини Юрій Ткаченко, який активно просуває свою кандидатуру на посаду голови Одеської ОДА. Це, мовляв, пов'язано і з тим, що він сам родом із Одещини. 

"Народився в Болграді, а вищу освіту здобув в Ізмаїлі. Однак після цього перебрався до Черкас. Там він відкрив мережу супермаркетів, ринків і фермерських підприємств. Місцеву обласну адміністрацію Ткаченко очолює вже третій рік. Вважається лояльним до представників Адміністрації Президента. У гучних скандалах помічений не був", – дало характеристику Юрію Ткаченку одеське видання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, очільник Черкаської ОДА очолив список найвідповідальніших керівників областей.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version