додому Новини Очільник Черкащини контролюватиме роботу надзвичайних штабів

Очільник Черкащини контролюватиме роботу надзвичайних штабів

0

Роботу так званих надзвичайних штабів на Черкащині контролюватимуть ретельніше. Постійно тримати на особистому контролі роботу оперативних штабів мають керівники районів і міст. Таке доручення дав очільник області 17 січня на координаційній нараді, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Юрій Ткаченко виказав невдоволення роботою штабів із вжиття невідкладних заходів під час надзвичайних ситуацій у зимовий період. Такі створені в районах і містах обласного значення.

– Я особисто телефонував оперативному черговому, навіть будучи у відпустці, – сказав очільник області. – Він не завжди мав усю потрібну інформацію. Слід краще скоординувати відповідні служби, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування з обласним штабом. А керівникам на місцях тримати на контролі роботу своїх штабів, а також пунктів обігріву та надання допомоги постраждалим унаслідок негоди.

Також Юрій Ткаченко наголосив не необхідності перевірки резервів пального по районах.

– Зараз погода стабілізувалася, але ще півзими попереду, – наголосив він. – Добре, що по районах у нас є соціально відповідальні підприємства, які підставили плече дорожникам у боротьбі з наслідками негоди. Але достатній резерв пального бюджетним коштом теж має бути. Я на цьому неодноразово наголошував ще восени. І це – персональна відповідальність голів райдержадміністрацій.

Нагадаємо, під час нещодавньої негоди понад 6000 км автомобільних доріг загального користування очищено від снігу. Загалом використано 36 тис. тонн протиожеледних матеріалів. В області забезпечено стале функціонування об’єктів життєзабезпечення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, техніки для розчищення доріг Черкащини від снігу бракує.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version