додому Новини Черкащина Ніжний печінковий паштет, який не гірчить: корисний рецепт

Ніжний печінковий паштет, який не гірчить: корисний рецепт

0
печінковий паштет рецепт

Домашній печінковий паштет є надзвичайно смачною, корисною та досить бюджетною закускою, яку можна поєднувати з тостами чи бутербродами.

печінковий паштет рецепт

Приготувати його – простіше простого, але господинь дуже часто відлякує гіркуватий присмак печінки. Та цього легко уникнути, вміючи правильно підготувати печінку до приготування.

Інгредієнти:

  • куряча печінка
  • вершкове масло
  • молоко
  • вершки
  • цибуля
  • часник

печінковий паштет рецепт

Додатково:

  • лаврове листя
  • духмяний перець

Спосіб приготування:

  1. Печінку залити молоком та залишити на 30 хвилин.

  2. Подрібнити цибулю та часник. Обсмажити з вершковим маслом.
  3. Додати до овочів печінку. Залити вершками. Тушкувати 10 хвилин.
  4. Готову печінку збити блендером до однорідності.
  5. Викласти паштет у тарілки. Залити зверху маслом, на якому смажилася печінка.
  6. За бажанням прикрасити печінковий паштет духмяним перцем та лавровим листям.

Читайте також: як приготувати ідеальне м’ясне пюре для дітей вдома

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version