додому Новини Невідомий заважав фотографу знімати роботу ТВК. Міліція не втрутилася

Невідомий заважав фотографу знімати роботу ТВК. Міліція не втрутилася

0

2 червня у Черкасах фотокореспонденту газети "Вечерні Черкаси" Ігорю Єфімову працівники міліції та член територіальної виборчої комісії (ТВК) забороняли знімати у приміщенні (міськвиконком – ред.), де розташована ТВК. Про це регіональному кореспонденту ІМІ розповів Єфімов, ідеться на сайті організації.

За його словами, він виїхав до ТВК за дорученням редакції, коли надійшла інформація, що ТВК під час підрахунку голосів з виборів Президента України виявила підроблені бюлетені. На місці вже були міліціонери.

Ігор показав посвідчення і почав фотографувати. Чоловік, який сидів біля міліціонерів за комп’ютером, у грубій формі, звертаючись на "ти", сказав, що Ігор одягнений не по дрес-коду і взагалі немає права його тут знімати.

Кореспондент ще раз нагадав, що він – працівник газети і виконує редакційне завдання. На що отримав відповідь: "Мене вже тут знімали і в мене були проблеми. Я думаю, що це був ти". Після чого запросив Ігоря вийти на вулицю, щоб з’ясувати стосунки. Міліціонери, які сиділи і стояли поруч, ніяк не втручалися у суперечку. А згодом теж спробували заборонити їх фотографувати.

Їм на допомогу прийшла член ТВК, яка аргументувала заборону "втручанням в роботу міліції".

Журналіст зміг закінчити роботу тільки завдяки своїй витримці і терпінню.

Нагадаємо, 20 лютого 2014 року у Черкасах під час штурму "Беркутом" черкащан на блок-пості біля дамби фотографу газети "Вечірні Черкаси" Ігорю Єфімову беркутівець розбив голову. Журналіст був у жилеті "Преса", із бейджем і фотокамерою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version