додому Новини Нетверезий депутат-батьківщинівець обматюкав поліцію (ВІДЕО)

Нетверезий депутат-батьківщинівець обматюкав поліцію (ВІДЕО)

0

20 травня цього року в селі Червона Слобода близько 3-ої години ночі трапився інцидент, відеозапис якого отримав Інфоміст від управління патрульної поліції.

Тоді патрульними був зупинений депутат обласної ради від партії "Батьківщина" Михайло Мушієк. Згідно з протоколом поліцейських, депутат перебував за кермом з ознаками алкогольного сп’яніння.

Рішенням Соснівського районного суду Черкас від 6 червня Михайло Мушієк був визнаний винним в скоєнні адміністративного правопорушення за частиною 1 статті 130 адміністративного кодексу (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння). Сам депутат факт сп’яніння заперечив.

На відео помітно, що під час розмови з патрульними голова фракції "Батьківщина" в обласній раді постійно грубіянить, ображає правоохоронців, використовуючи нецензурну лексику. Більше того, під час складання протоколу Мушієк разом зі своїм товаришем п’є пиво (у поясненні, яке "батьківщинівець" надав суду, повідомляється, що товариша він нібито віз в лікарню). За повідомленням поліції, після оформлення протоколу на місце події прибув брат Михайла Григоровича, який сів за кермо після інциденту.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині другокласник допоміг затримати грабіжників.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version