додому Новини Нетверезий черкащанин ледь не позбавив матір життя (ФОТО)

Нетверезий черкащанин ледь не позбавив матір життя (ФОТО)

0

До чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонував черговий лікар медичної допомоги та повідомив, що в одному із сіл району в домоволодінні виявлено закривавлене тіло жінки, інформують у ГУ НП у Черкаській області. На вказану адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Медики доставили до лікарні жінку у тяжкому стані. Правоохоронці у свою чергу почали з’ясовувати всі обставини події. 36-річний підозрюваний перебував на подвір’ї в стані алкогольного сп’яніння. Він розповів, що, повернувшись з міста, посварився з матір’ю і під час сварки схопив сокиру та декілька разів вдарив нею матір по голові, від чого жінка знепритомніла.

Після вчиненого чоловік відніс закривавлене тіло жінки до кімнати та поклав у ліжко, прикривши ковдрою, а сам пішов на вулицю. Через декілька хвилин на подвір’я прийшов його брат, який і викликав "швидку".

За даним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження та чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 15, статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дівчина вбивці, який зарізав черкаську студентку, допомагала прибрати сліди злочину.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version