додому Новини Нелегальні черкаські таксисти сплатять штраф

Нелегальні черкаські таксисти сплатять штраф

0

Днями працівники Державної податкової інспекції у м. Черкасах спільно з патрульними Управління національної поліції м. Черкаси провели заходи щодо виявлення осіб, які надають послуги з перевезення пасажирів (таксі) без оформлення належних на це документів,в тому числі і державної реєстрації підприємницької діяльності.

В результаті перевірки встановлено 3 нелегальних таксистів, які здійснювали перевезення пасажирів без державної реєстрації та без отримання необхідних дозвільних документів. Така діяльність не лише позбавляє бюджет відповідних надходжень, але й становить загрозу життю і здоров’ю пасажирів. Адже вони не можуть ні поскаржитись на неякісну послугу, а головне – під час поїздки їхнє здоров’я та життя не застраховане належним чином.

Відповідно до п.1 ст. 58 Господарського кодексу України на даних осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Таким підприємливим таксистам загрожує накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис. грн до 34 тис. грн).

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують безкоштовно покататися на ретро-потязі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version