додому Новини Черкаси Неймовірні гаражі Черкас: сауни, спальні, кухні (ФОТО)

Неймовірні гаражі Черкас: сауни, спальні, кухні (ФОТО)

0

Сауни, спальні, кухні, види на Дніпро і охорона. Саме такий вигляд мають черкаські гаражі. Підбірка ТОП-5 неймовірних гаражі, які нині продаються у Черкасах.

І відкриває наш топ будинок для авто в районі 700-річчя за 27 000 доларів.

Гараж загальна площа 72 кв.м, має два поверхи, розташований він на ділянці розміром в 1 сотку. До гаражу під’єднаний газ, вода і світло. Є сауна, ванна, туалет і кімната відпочинку. Територія не приватизована.

На другому місті гараж в кооперативі «Маяк» за 12 000 $. Загальна площа 40 м², два поверхи на першому поверсі гараж, гриль зона, комора на другому поверсі кухня, спальня тераса. В гараж є свердловина, бойлер, літній душ, туалет електрика, а з вікна відкривається вид на Дніпро.

На третьому місці гараж в кооператив «Вулкан» за 17 900 $. Загальна площа 48 м², два поверхи на першому поверсі гараж, на другому повноцінна кімната з кухнею і санвузлом. На території кооперативу є охорона і відео спостереження.

На четвертому місці гараж в кооперативі «Нива» за 10 500 $.Загальна площа 55 м², два поверхи  на першому поверсі, гараж з підвалом і ямою для ремонту на другому поверсі кімната з грубою для опалення, є освітлення з лічильником.  На території кооперативу є охорона.

І закриває наш список гараж майже в центрі за адресою Пушкіна 100 за 19 500 $. За ці кошти ви отримаєте приміщення площа 20 м², на території є охорона.

Читайте також на сайті ВІККА

  • Преображенський костел у Звенигородці. Його освятили у 1808 році. Російсько-радянські окупанти із нього зробили автостанцію, розбивши храм на два поверхи. Фото костелу виклали на сторінці «України інкогніта»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version