додому Новини Черкащина “Не витримало серце”: у Монастирищенській громаді поховали 35-річного бійця 

“Не витримало серце”: у Монастирищенській громаді поховали 35-річного бійця 

0
день пам'яті день примирення траур

Монастирищенська громада провела в останню путь земляка, який служив у складі ЗСУ майже два роки. Під час реабілітації чоловік раптово помер – зупинилося серце. Про це пишуть на сторінці Монастирищенська громада у Фейсбук

Сергій костюк народився 1988 року у селі Панський Міст. 

Дитячі та юнацькі роки Героя промайнули у селі Коритня. Навчався у Коритнянській середній школі, по закінченню якої вступив до Монастирищенського професійно-технічного училища №25, де здобув спеціальність «електрозварник та водій автотранспортних засобів». Далі, у жовтні 2007 року, був призваний на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Повернувшись із армії, влаштувався на роботу механізатором в СФГ «Коритня». Також тривалий час їздив працювати в Київ, опановуючи різні професії.

Створив сім’ю. З дружиною Тетяною ростили і виховували доньку Аліну та сина Андрія. 

“Попри всі прикрощі долі, Сергій був світлою та доброю, щирою Людиною, готовою віддати усе, що мав, кожному, хто потребував допомоги. Тож, коли почалась повномасштабна війна і Неньці-Україні стала необхідна підтримка її мужнього Сина, наш Герой, не зволікаючи, пішов захищати Батьківщину. З вересня 2022 року у складі 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців разом із побратимами нищив ворогів” – пишуть на сторінці Монастирищенської міської ради. 

Протягом двох виснажливих років зі зброєю в руках Сергій Костюк протистояв російським загарбникам. Був вірний військовій присязі, з честю і гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок.

На жаль, під час одного з чергових пекельних боїв наш Герой отримав травму. Тоді лікарям вдалось його врятувати і після лікування була реабілітація, яку Сергій проходив вдома, а ще велика надія на цілковите одужання. Та, на жаль, 10 липня 2024 року втомлене молоде серце Героя не витримало і раптово зупинилось…

Попрощатися із мужнім Захисником солдатом-навідником Сергієм Костюком прийшли рідні, побратими, керівництво громади, священнослужителі, друзі, знайомі, небайдужі мешканці громади.

Поховали Героя з усіма військовими почестями на Коритнянському кладовищі. 

Сергію Костюку назавжди 35…

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version