додому Новини Народні ради обурені, що Даценко "тікає" від них, а він і надалі...

Народні ради обурені, що Даценко "тікає" від них, а він і надалі планує співпрацю

0

Сьогодні представники Народних рад Черкащини з’їхалися на зустріч із колишній нардепом Леонідом Даценком. Але засідання так і не відбулося. Про це у коментарі vikka.ua повідомив очільник районного осередку ВО "Свобода" та Народної ради у Корсуні Володимир Зуєнко.

"Представники народних рад прибули сюди , щоб Даценко визначив свою позицію, але він не з’явився на зібрання. Я думаю, що він просто втік, щоб не зустрітись із нами. Ми готуємо зараз спільну заяву представників народних рад Черкащини, щоб відгородитися від його позиції. Ми не те що відмежовуємося, ми очолюємо боротьбу проти нової структури, яка представляє собою зібрання колишніх регіоналів і переформатувалась у таке нове правонаслідство регіоналів як "Відродження", – розповів Зуєнко.

Нагадаємо, нещодавно народного депутата VII скликання від партії "Батьківщина" Леоніда Даценка помітили на з’їзді партії "Відродження", до складу якої входять низка регіоналів. Тоді його прес-секретар Тетяна Воронцова заявила, що екс-нардеп на засіданні був у ролі журналіста, а не партійця. Однак згодом сам Даценко у коментарі vikka.ua повідомив, що ймовірно найближчим часом стане лідером обласної організації партії "Відродження".

За словами Зуєнка, засідання мало відбутися у кабінеті Леоніда Даценка в редакції видання "Дзвін", однак на місці ані колишнього нардепа, ані журналістів не було.

"Я думаю ми будемо пікетувати всі їхні заходи через те, що це явне відродження Партії регіонів. Ми зараз зв’язуємося з усіма районами для того, щоб вони підтримали ідею спільної заяви", – розповів очільник корсунської Народної ради.

Натомість у коментарі vikka.ua Леонід Даценко розповів, що попереджав, що його не буде в місті, а журналісти у той час їздили на засідання в апеляційний суд.

"Я не знаю, хто кого ігнорував. Я просто попередив наших колег з Народних рад, що мене в Черкасах немає. Наші журналісти ходили на суд, тому офіс був закритий", – сказав екс-нардеп.

Також він повідомив, що йому телефонував з Чигиринщини ініціатор таких зустрічей Павло Романенко.

"Я йому доповів, що мене не буде. Вони мали зібратися об 11.00, але їх не було. А об 11.30 журналісти пішли на суд", – говорить Даценко.

Також він додав, що не збирається ховатися та надалі планує підтримувати народні ради Черкащини.

"Я не збираюся ховатися. Ми співпрацюємо з Народними радами і надалі плануємо підтримувати їхні дії. Ну очолю опозиційну партію "Відродження", ну і що далі. Вони (Народні ради – ред.) ж перші опозиціонери в нашій області. Яких уже й радикалами називали і так далі. Один Даценко їх підтримує, намагається якось згуртувати, – наголосив колишній нардеп. – Я розумію, що це ще й наша влада може запускати всякі нісенітниці і брехні на нашу позицію: і їхню, і мою".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version