додому Новини Нардепи пожертвували свої автівки для АТО

Нардепи пожертвували свої автівки для АТО

0

Сьогодні депутати Верховної Ради України підтримала Постанову Турчинова щодо передачі окремого майна з парламенту на баланс Міністерства внутрішніх справ України. "За" проголосували 303 народних обранців. Про це повідомляють у прес-службі ВРУ.

За словами голови парламенту, нині практично повністю знищена матеріально-технічна база діяльності органів внутрішніх справ, що діють на територіях, звільнених від терористів у ході АТО. Тому Турчинов вніс пропозицію "відмовитися від значного автопарку Верховної Ради, і передати його працівникам силових структур, які працюють у звільнених  містах, містечках, селах і селищах Донецької і Луганської областей". У двотижневий строк ВРУ зобов’язана передати на баланс МВС України 41 автомобіль.

Голова парламенту також підтримав пропозиції парламентаріїв щодо передачі органам влади і силовим структурам, які працюють у зоні АТО, додаткового майна.

 – Верховна Рада вперше віддає майно – раніше вона тільки брала додатковий ресурс, – зазначив Турчинов після голосування. – А зараз ми не тільки зменшили фінансування Парламенту, але й реально віддаємо майно, яке може працювати на нашу країну.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version