додому Новини Напередодні Дня Незалежності черкаські волонтери навідалися в зону АТО (ФОТО)

Напередодні Дня Незалежності черкаські волонтери навідалися в зону АТО (ФОТО)

0

16 серпня в зону АТО виїхала чергова машина з благодійною допомогою. Волонтери відвідали діток із прифронтової зони, а також бійців із 53-ї та 54-ї механізованої бригад.

Перш ніж відвідати хлопців, волонтери заїхали до дітей із прифронтової зони (село Миронівське). Близько сотні дітей віком від 4 до 15 років вперше за довгий час скуштували солодощі.

"Там справді дуже важко і дорослим, бо без роботи сидять, а особливо дітям. Для них почалося сіре життя, позбавлене будь-яких розваг чи радощів. Тому ми вирішили трохи підсолодити їм буденність, привізши медові пряники. Їх потім разом розфарбували у національні кольори. Принципово говорила з ними українською і бачила, що вони чудово нас сприймають", – розповідає vikka.ua координатор Центру допомоги армії Оксана Циганок.

Овочі та фрукти, свіже м'ясо та консерви, згущене молоко та випічку, цигарки та каву,  теплий одяг та форму, маскувальні сітки та інструменти – загалом близько півтори тонни допомоги відвезли волонтери на передову в Горлівку та Дебальцеве. Там бійці поступово готуються до холодів.

Фото Центру допомоги армії

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах стартувала виставка про "Переможців".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version