додому Новини Черкащина Найсмачніша підлива з м’ясом до картоплі, каш та макаронів: рецепт

Найсмачніша підлива з м’ясом до картоплі, каш та макаронів: рецепт

0

Улюблені та вже звичні для усіх макарони, каші та картоплю можна урізноманітнити й приготувати зовсім по-новому завдяки підливі. Про це йдеться на сайті OBOZREVATEL.

Підлива в мить здатна довершити страву, надати їй не лише неповторний смак, але й вигляд. Найпростішою та універсальною є підлива з м’ясом та сметаною.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 400 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • морква – 1-2 шт.
  • сметана – 150 г
  • борошно – 30 г
  • вода – 150 мл
  • олія – 30 мл
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Філе порізати шматочками.
  2. Обсмажити м’ясо упродовж 5 хвилин на середньому вогні. Посолити та поперчити.
  3. Моркву натерти, цибулю подрібнити.
  4. Додати овочі до курки. Тушкувати упродовж 15 хвилин, після чого налити трохи води.
  5. Додати борошно, сметану. Зменшити вогонь і тушкувати страву до загустіння.

Як повідомляла vikka.ua, що додати у філе, щоб воно було соковитим та смачним

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютуб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version