додому Новини Черкащина Найближчими днями Черкащину відчутно підморозить

Найближчими днями Черкащину відчутно підморозить

0
goodfon.ru

Зима на Черкащині має намір і надалі завойовувати позиції. Ще 5 грудня область залишиться на межі протистояння холоду та тепла. Першими холод відчують східні райони – 0-2 градуси морозу.

А вже з неділі холодний Сибірський антициклон стане повноправним домінантом погоди. Про це у Facebook розповів начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

goodfon.ru

З понеділка до середи (7-9 грудня) буде морозно: температура вночі 5-10 градусів, вдень 0-5. Відчуття холоду додаватиме рвучкий вітер. На окремих ділянках доріг утримується ожеледиця.

Орієнтовно у четвер, 10 грудня, відбудеться зміна позицій, посилиться вплив Атлантики, тому температурний фон підвищиться: вночі 1-6 градусів морозу, вдень 2 градуси морозу 3 градуси тепла.

Істотних опадів та збільшення снігового покриву не очікується. Можливе значне промерзання ґрунту на полях з відсутнім сніговим покривом та поява перших льодових явищ на водних об’єктах області.

Атмосферний тиск буде підвищеним, його значення зростуть на 10-15 мм. рт. ст. з нормою на цей час, що негативно впливає на самопочуття людей. До відома, найвище значення атмосферного тиску 775 мм. рт. ст. зафіксовано у грудні 1963 р.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за добу понад три сотні черкащан одужали від коронавірусу, вдвічі більше – захворіли.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version