додому Новини На занедбаних спортивних майданчиках Черкас збираються наркомани, – депутат

На занедбаних спортивних майданчиках Черкас збираються наркомани, – депутат

0

Чотири спортивні майданчики, що були недобудовані у 2013 році, нині перетворилися на смітник та місце збору наркоманів. Про це на сесії міськради 25 жовтня повідомив депутат фракції "Вільних демократів" Тарас Коломієць.

За його словами, у 2012 році у Черкасах було розпочато облаштування 7 спортивних майданчиків у дворах багатоповерхових будинків. Роботи виконував генпідрядник КП "Черкасиінвестбуд", але за рік вони були призупинені. При цьому готовність деяких майданчиків становила більше 60%.

"До мене неодноразово зверталися жителі будинків за адресою Благовісна, 308, Новопречистенська, 31, Нижня Горова, 41-43 та інші із запитанням, коли завершать облаштування цих спортивних комплексів. Нині на деяких майданчиках збираються наркомани, території перетворюються у смітники, обладнання потроху розкрадається, а влітку території заростають амброзією", – зазначив Тарас Коломієць.

Він звернувся до міського голови Анатолія Бондаренка з пропозицією передбачити в бюджеті на 2017 рік кошти на завершення будівництва чотирьох спортивних майданчиків за адресами: Благовісна, 308, Новопречистенська, 31, Нижня Горова, 41-43, Нарбутівська, 163.

Водночас депутат-"батьківщинівець" Роман Діскант запропонував провести ревізію майданчиків та визначити, чи потрібен кожен у конкретному районі. У разі потреби їх демонтують і перенесуть у школи. Таким чином вони перебуватимуть на балансі навчальних закладів, які і утримуватимуть майданчики. Відповідні пропозиції підтримали 32 депутати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Митниці зводять спортивний майданчик.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version