додому Новини Черкаси На водоймах Черкаської області проходять превентивні рейди

На водоймах Черкаської області проходять превентивні рейди

1

Заборону навігації для маломірних суден на водоймах, яка діє від початку воєнного стану не скасовано. Проте, люди нехтують правилами та виходять на воду. Тому правоохоронці мусять проводити перевірки. Вихідними, під час відпрацювання акваторії річки Дніпро рейдові групи перевірили понад 10 осіб. Зафіксували більше десятка адміністративних правопорушень та склали відповідні адмінматеріали.

ЄГОР МАЦАК, НАЧАЛЬНИК ЧЕРКАСЬКОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ МІСЬКОГО І ВНУТРІШНЬОГО ВОДНОГО ТРАНСПОРТУ ТА СУДНОПЛАВСТВА УКРАЇНИ

«Найбільш розповсюдженим порушенням по лінії безпеки — є відсутність міжнародного чинного посвідчення на право управління прогулянковим судном. Часто відсутнє у судноводіїв свідотство про придатність судна до плавання. Також, є судна у яких є спеціальний дозвіл на навігацію на певних ділянках. Ми також перевіряємо ці судна і між них також виявляються порушення»

YouTube video player

1 коментар

  1. Ідіотізм і дебілізм влади процвітає!!! Чому по землі можна їздити на любому транспорті, а по воді не можна плавати на маломірних зарегістрірованих суднах??! Яку таку небезпеку нанесе обороноспособності держави пенсіонер або любий українець, якщо випливе на водойом порибачити або відпочити на острові??! Перший рік на водоймах не було нікого, тепер на водойом виходить ті, в кого є бабло,причетні до влади, почали бізнесмени випускати на водойом різні катамарани і другі розважальні плавзасоби!! А як бути тим людям, які мають маломірні судна на причалах і платять за зберігання 3-й рік поспіль??! Чи думає влада,а особливо ті хто придумав цей закон, як відшкодовувати завдані збитки людям,які мають маломірні судна??! Чому порушуються права власників маломірних суден??!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version