додому Новини На вихідних черкаські ДАІвці спіймали 4 хабарників

На вихідних черкаські ДАІвці спіймали 4 хабарників

0

Протягом вихідних працівники ДАІ затримали чотирьох водіїв, які намагалися дати хабара за не складання стосовно них адміністративних протоколів. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

В Умані по вулиці Радянська зупиненили автомобіль "ВАЗ-2103", під керуванням 65-річного жителя Уманського району. Він за уникнення від адміністративної відповідальності за статтею 122 частиною 1 намагався дати хабар в розмірі 100 гривень.

В смт Чорнобай по вулиці Леніна був зупинений автомобіль "Даф", під керуванням 25-річного жителя Золотоніського району. Він пропонував за аналогічне порушення теж сотку.

За 50 гривень намагався відкупитися на Уманщині від адмінвідповідальності 38-річний киянин за кермом автомобіля "Пежо-307".

За 400 гривень намагався відкупитися у Черкасах 30-річний житель Броварів. Він за кермом автомобіля "Мерседес-Бенц 190" порушив правила, згідно статті 130 частини 1.

Всі спроби дачі хабарів одразу ж були задокументовані. Наразі триває перевірка, за результатами якої вирішуватиметься питання про притягнення водіїв до відповідальності.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version