додому Новини На виконкомі не змогли визначитися, як розподілити мільйони

На виконкомі не змогли визначитися, як розподілити мільйони

0

Міський бюджет опинився у заручниках членів виконкому. Під таким взаємним обміном люб’язностями проходило засідання виконавчого комітету, де розглядали зміни до кошторису міста.

"У бюджеті 190 мільйонів нерозподілених коштів. Їх спрямуємо на програму соціально-економічного розвитку. Маємо також 204 мільйона вільних коштів. У сумі це майже 400 мільйонів, 170 з яких піде на ремонти доріг міста. Тому маємо негайно внести зміни, розподіливши фінанси для забезпечення життєдіяльності міста", – зазначила директор департаменту фінансової політики міськради Наталія Джуган.

Аргументація Наталії Джуган з приводу того, що рішення не може чекати і потребує негайного ухвалення, аби далі його могли опрацьовувати в комісіях, на членів виконкому не справила особливого враження. Почалися взаємні звинувачення та погрози. Зокрема депутат міськради Олександр Радуцький, який активно лобіював питання, навіть обіцяв змінити членів виконкому, оскільки, за його словами, вони відмовляються працювати.

Ті ж, у свою чергу, на погрози не купилися та виторгували собі трохи часу для формулювання власних пропозицій та зауважень до ПСЕРу. Знову розглядатимуть це питання на наступному тижні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський виконком затвердив програму соціально-економічного розвитку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version