додому Новини На травневі свята ДАІвці "наловили" близько двох тонн незаконної риби

На травневі свята ДАІвці "наловили" близько двох тонн незаконної риби

0

У період з 1 по 4 травня інспектори зафіксували 4 випадки транспортування незаконно виловленої риби без відповідних документів. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

Так, 1 травня в селі Сагунівка Черкаського району, у багажному відділенні "ВАЗівки" виявили 123 рибини свідоволовленого ляща без відповідних документів. На водія складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 88 КУпАП.

Цього ж дня стався схожий випадок  на блокпосту "Канівська ГЕС". Місцевий житель у "ВАЗівці" перевозив  близько 30 кг риби без відповідних документів та сітки для лову.

2 травня на блокпосту "Чигиринський" в місті Черкаси у салоні  автомобіля "Фольксваген" виявлено близько 300 кг свіжовиловленої риби без відповідних документів.

4 травня на блокпосту "Дамба" у "Мерседес-Спринтері" 31-річний черкасець  перевозив близько 1500 кг свіжовиловленої риби без відповідних документів. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Соснівського райвідділу міліції.

Наразі за цими фактами проводяться перевірки.

Нагадаємо, з 7 квітня по 10 червня працівники правоохоронних органів у взаємодії з територіальними та районними органами рибоохорони проводять оперативно-профілактичні заходи під назвою "Нерест".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version