додому Новини На стінах ОДА замість портретів Тулуба – герби районів та міст

На стінах ОДА замість портретів Тулуба – герби районів та міст

0

Парадні сходи будинку рад прикрасили роботи із зображенням гербів районів і міст Черкащини. Автором робіт стала художниця Ольга Мартинова та ще дві вишивальниці з її майстерні. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.

Джерело: Черкаська ОДА

– Прикрасити міжповерхові марші гербами районів мені запропонували співбесідники у Фейсбуці, – пригадує Юрій Ткаченко, – щоправда пропозиція була намалювати емблеми районів, і мені вона дуже сподобалась.

Крім того черкащани пропонували розмістити на стінах головної будівлі області малюнки пам’ятних місць Черкащини, творчі роботи дітей, фотопейзажі краю. Загалом надійшло більше десятка пропозицій, з яких обрали саме герби.

Голова обласної ради Валентина Коваленко долучила до справи колегу з депутатського корпусу, народну майстриню Ольгу Мартинову.

– Ольга Михайлівна відобразила територіальні представництва Черкащини у вишивці, і це вийшло дуже оригінально, яскраво й неймовірно красиво. Тепер будь-хто, завітавши до першої адміністративної будівлі області, зможе побачити наші територіальні символи, що дуже патріотично і символічно, – зазначила голова обласної ради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version