додому Новини На одного "укропівця" у Черкаській міськраді стало менше

На одного "укропівця" у Черкаській міськраді стало менше

0

На засіданні фракції УКРОПу депутати вирішили виключити із групи Михайла Бінусова, який всупереч позиції фракції пітримав персональний склад виконкому. Його голос в підсумку виявився вирішальним.

Про це повідомив голова фракції УКРОП Руслан Зоря на своїй на своїй сторінці у Facebook.

За результатами голосування на останній сесії Черкаської міської ради у понеділок, 15 лютого, було скликано засідання депутатської фракції "УКРОП". На засідання запросили всіх депутатів-УКРОПівців міської ради та членів ради міської організації.

Основне питанн – позиція депутата Черкаської міської ради від УКРОПу Михайла Бінусова. Варто зауважити, що останній на засідання фракції не з’явився.

У результаті обговорення ситуації, що склалася депутатська фракція УКРОП в Черкаській міській раді вирішила:

– підтвердити попередню позицію фракції, щодо голосування за зміни до регламенту та членів виконавчого комітету Черкаської міської ради. 
– за порушення організаційної дисципліни, та голосування всупереч позиції фракції виключити Бінусова Михайла Марковича із фракції "УКРОП" в Черкаській міській раді.
– зобов’язати керівника депутатської фракції УКРОП в Черкаській міській раді Зорю Руслана Сергійовича підготувати та подати до Черкаської міської ради документи, щодо зміни персонального складу фракції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "ккропівець" вимагає перевірити, чому тендер виграє не той, хто вказав найменшу ціну.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version