додому Новини Черкащина На "Нову якість" склали акти за неналежне вивезення негабариту

На "Нову якість" склали акти за неналежне вивезення негабариту

0

Управління інспектування Черкаської міськради склало шість актів порушень на "Нову якість" за неналежне вивезення негабариту.

Відповідні документи, які дають підстави розірвати угоди з управителем через суд,  27 липня подали заступнику міського голови Ігорю Волошину. Про це у Facebook повідомили черкаський депутат Олександр Радуцький та головний муніципал міста Станіслав Коломієць.

"Сьогодні на "Нову Якість" складено 6 адмінпротоколів (згодом стало відомо, про складання актів, а не адміністративних протоколів,- ред.). Це підстави розірвати угоди через суд. Але негабарит – це пів роботи. Проблема є ще з утриманням будинків. Там така ж історія. Сподіваюсь,що інспекція не підведе", – зазначив Радуцький.

Станіслав Коломієць підтвердив той факт, що роботи з вивезення сміття управителем виконуються незадовільно. Профільне управління, яке здійснює контроль за виконанням правил благоустрою в Черкасах, неодноразово це засвідчувало актами із фотофіксацією.

Фото – facebook Станіслава Коломійця

"Невиконання умов Договору та його розірвання не відноситься до повноважень управління інспектування, адже воно не є стороною договору. Проте зі свого боку управлінням, на виконання доручення заступника міського голови Ігоря Волошина, проведено перевірки дотримання графіка та якості вивезення відходів УК "Нова якість" та складено відповідні акти зафіксованих порушень разом з фотозображеннями, які можуть слугувати підставою для розірвання договору", – пояснює головний муніципал.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаське ОСББ відвоювало в "Нової якості" право на існування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version