додому Новини Черкащина На Митниці в Черкасах будівельники знайшли снаряд Другої світової війни (Фото)

На Митниці в Черкасах будівельники знайшли снаряд Другої світової війни (Фото)

0

Під час виконання земляних робіт на вулиці Героїв Дніпра будівельники виявили небезпечний предмет часів Другої світової війни.

Після повідомлення до Служби порятунку, усі роботи на будівельному майданчику були призупинені, інформує пресслужба УДСНС у Черкаській області.

Інцидент трапився 17 червня. Для ідентифікації боєприпасу на місце події прибули рятувальники, які з'ясували, що будівельники знайшли 122 мм артилерійський снаряд.

Вилученням боєприпасу займалися сапери піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вибухотехніки не лише провели вилучення вибухонебезпечного предмету, а й ретельно дослідили підозрілу територію на можливий вміст інших вибухонебезпечних предметів.

Для забезпечення безпеки під час проведення саперами ДСНС відповідних робіт, співробітники патрульної поліції перекрили рух на прилеглих вулицях та забезпечили супровід транспорту піротехнічної групи під час евакуації боєприпасу за місто.

Знайдений артилерійський снаряд став 389-м, що був знайдений та знищений у цьому році саперами аварійно-рятувального загону спеціального призначення на підривному майданчику.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на обході Умані тривають ремонті роботи.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version