додому Новини На Київщині знайшли викрадену автівку черкаського таксиста (ФОТО)

На Київщині знайшли викрадену автівку черкаського таксиста (ФОТО)

0

На Київщині правоохоронці знайшли викрадений автомобіль Daewoo Nexia канівського таксиста. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП в Київській області.

Днями до Богуславського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення автомобіля Daewoo Nexia. Заявником виявився чоловік, що працює таксистом в м. Канів. За його словами, до нього підійшов чоловік, який попросив  відвезти його до м. Богуслав Київської області.

Прибувши на місце, пасажир запитав у таксиста, чи не знає той де можна придбати взуття, оскільки він не орієнтується в місті.

Водій припаркував автомобіль поруч з будівлею колишнього банку, та пішов до магазину. Пасажир залишився чекати таксиста в авто. Через деякий час вийшовши з магазину, господар не знайшов машину на місці, та звернувся до поліції.

Зловмисником виявився неодноразово судимий, 34-річний мешканець Черкаської області. Нещодавно він умовно-достроково звільнився від відбування покарання.

Крім того, в ході оперативно-розшукових заходів стало відомо, що окрім цього випадку, автокрадій може бути причетний і до ряду інших викрадень автомобілів ("Opel KADETT" та "ВАЗ 2102").

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин придбав автівку, яка перебувала у розшуку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version