додому Новини На Київщині черкаські силовики затримали четвертого підозрюваного у вбивстві Сергієнка (ФОТО)

На Київщині черкаські силовики затримали четвертого підозрюваного у вбивстві Сергієнка (ФОТО)

0

Підозрюваного у вбивстві корсунського журналіста Василя Сергієнка затримали у Васильківському районі Київської області. Зловмисник чинив опір та намагався втекти. Його затримали працівники Департаменту карного розшуку спільно зі співробітниками кримінальної поліції за підтримки батальйону поліції особливого призначення Черкаської області. Зловмисник перебував у державному розшуку з 2015 року. Про це повідомив сектор комунікації ГУ Нацполіції у Черкаській області.

Після тривалих пошуків оперативники отримали інформацію про можливе місцеперебування розшукуваного. Спільно з працівниками Департаменту карного розшуку Національної поліції України було розроблено спецоперацію по затриманню підозрюваного.

Працівники поліції декілька діб відстежували чоловіка і 11 квітня, коли зловмисник з’явився за вказаною адресою, правоохоронці його затримали.

Під час спецоперації по затриманню зловмисник почав чинити опір та намагався втекти на автомобілі, протаранивши авто поліцейських.

Спецпризначенці відкрили вогонь по колесах автомобіля та затримали зловмисника.

Постраждалих немає. У затриманого, під час обшуку виявлено вогнепальну зброю.

Нагадаємо, що Василя Сергієнка зловмисники викрали в квітні 2014 року з двору власного помешкання в місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області. Згодом його тіло знайшли за 15 кілометрів від міста, закопаним у лісі.

У липні 2015 року трьох осіб, які обґрунтовано підозрюються в причетності до вбивства журналіста було затримано на території Черкаської області, зараз вони перебувають на лаві підсудних.

Міністр МВС України Арсен Аваков похвалив роботу начальника поліції Черкащини Валерія Лютого і зазначив, що попри тиск і лайку на його адресу очільник поліції Черкащини показує позитивні результати в роботі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у спецоперації із затриманням вбивць валютника у Черкасах брала участь сотня правоохоронців.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version