додому Новини На Катеринопільщині чоловік продавав коноплю неповнолітнім

На Катеринопільщині чоловік продавав коноплю неповнолітнім

0

Правоохоронці затримали чоловіка, який продавав коноплю підліткам у одному із сіл Катеринопільщини. Замовлення він отримував по телефону. Про це повідомляють у прес-службі обласного управління МВС.

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що невідомий чоловік із сусіднього району привозив коноплю на власному авто. Чоловік приймав замовлення по телефону. Купували наркотики місцеві підлітки віком 15-16 років.

Наркоторговцем виявився 40-річний житель сусіднього району. Його "спіймали на гарячому". Під час огляду автомобіля у салоні знайшлили та вилучили ще декілька паперових пакуночків з сухою подрібненою речовиною рослинного походження. Її відправили на дослідження.

Чоловік зізнався у скоєному. Слідче відділення Катеринопільського райвідділу міліції відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Вирішують питання про притягнення його до відповідальності за ч. 1 ст. 315 (Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version