додому Новини На Кам'янщині "Титан" зупинив авто з набоями та наркотиками

На Кам'янщині "Титан" зупинив авто з набоями та наркотиками

0

Днями двоє міліціонерів зі спеціальної роти "Титан" при УМВС України в Черкаській області супроводжували вантаж, що містить наркотичні речовини. Між селами Телепино і Баландино Кам`янського району на польовій дорозі правоохоронці помітили, що в їхньому напрямку рухається підозрілий автомобіль. Транспортний засіб їхав із боку в бік, то набирав швидкість, то призупинявся.

Міліціонери зупинили автомобіль для перевірки, під час якої з`ясувалося, що у водія відсутні будь які документики, окрім техпаспорту на авто. Поведінка водія та пасажирів насторожила правоохоронців – вони нервували та перешіптувались. Працівники міліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу Кам’янського райвідділу міліції. Під час огляду авто було виявлено дев`ять набоїв калібру 5,45, а також поліетиленові пакети з речовиною зеленого кольору та кристалоподібною речовиною. Виявлені набої та речовину було вилучено та направлено на експертизу.

Водій та пасажири були затримані та доставлені до Кам`янського райвідділу міліції для з’ясування обставин події та винесення процесуального рішення.

Про це повідомляє УМВС у Черкаській області.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version