додому Новини Черкащина На Городищині проведуть в останню путь захисника

На Городищині проведуть в останню путь захисника

0

Сьогодні, 22 жовтня, мешканці Городищенської громади попрощаються з воїном Володимиром Кучеренком, який загинув 16 жовтня 2024 року. Про це повідомили у пресслужбі Городищенської міської ради.

Захисник народився у 1998 році та був жителем селища Цвіткове. Місцевих жителів просять віддати шану герою, утворивши “живий коридор” для зустрічі траурної процесії. Початок формування коридору заплановано на 10:00, маршрут включає кілька вулиць Городища та селища Цвіткове, де й проживав військовий.

Маршрут: в’їзд у м. Городище (автовокзал), вул. Миру, Ощадбанк, ЗОШ №2, центральна Площа міста, Обеліск Слави, Газове, виїзд з міста, в’їзд у с. Орловець, вул. Смілянська, вул. Цвітківська, Хутір Жовтень, вʼїзд в смт Цвіткове з вул. Привокзальна, вул. Героїв України, 85 – будинок загиблого.

О 12:00 відбудеться прощання за адресою проживання захисника, після чого у центрі селища пройде прощальна літургія. Володимира Кучеренка поховають на кладовищі Цвіткового, супровід процесії забезпечуватимуть автобуси для підвозу всіх бажаючих віддати останню шану воїну.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version