додому Новини На Драбівщині затримали двох киян, що шукали біля автотраси коноплю

На Драбівщині затримали двох киян, що шукали біля автотраси коноплю

0

На Драбівщині двоє молодих людей настільки захопилися пошуками коноплі, що навіть не помітили, як вийшли до узбіччя жвавої автотраси з наповненими зіллям пакетами. Продовжити пошуки рослини їм завадили міліціонери, які затримали хлопців "на гарячому" та доставили їх до райвідділу для з'ясування обставин. Загалом маса коноплі, вилученої у молодиків, становить близько півтора кілограми.

Як повідомляє прес-служба обласної міліції, в райвідділку з’ясувалося, що 22-річний хлопець та його 20-річний товариш – жителі Київської області. Вони розповіли, що приїжджали в одне із сіл Драбівського району до свого товариша в гості, однак запізнилися на потяг, який прямував додому. Залишившись чекати на наступний, вони ходили по перону і побачили, як неподалік від залізничного вокзалу ростуть рослини, схожі на коноплю. Маючи досвід її вживання, вирішили нарвати для особистих потреб, однак настільки захопилися, що не помітили, як відійшли далеко від вокзалу і опинилися на узбіччі дороги.

За вчинене хлопцям загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі. Наркотичне зілля вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Черкаській області. Проводиться досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version