додому Новини На Драбівщині чоловік ледь не вбив свого тестя

На Драбівщині чоловік ледь не вбив свого тестя

0

Чоловік наніс п’ять ударів ножем своєму тестю через те, що той захищав свою доньку. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

П’яний молодик агресивно відреагував на зауваження дружини з приводу вживання алкоголю. На захист своєї доньки став батько. 48-річний житель одного із сіл району отримав проникаючі колото-різані рани грудної клітини та переломом ребра. Його привезли у Драбівську райлікарню. Наразі зловмисника затримали. Він дає покази слідству.

Жінка розповіла, що у вечері, коли чоловік повернувся додому в нетверезому стані, між подружжям виникла сварка. Щоб припинити конфлікт, молода дружина вхопила на руки свою дитину і серед ночі пішла до своїх батьків, які проживають по-сусідству. Батько пішов поговорити з зятем. Через декілька хвилин батько повернувся додому поранений і втратив свідомість.

Наразі слідчим відділом Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику вже оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version