додому Новини На дамбі затримали понад півсотні чоловіків у чорній формі (ФОТО)

На дамбі затримали понад півсотні чоловіків у чорній формі (ФОТО)

0

Сьогодні близько 13:30 на дамбі працівники ДАІ зупинили для перевірки три мікроавтобуси, які рухалися у напрямку Черкас. У них перебувало 60 чоловіків, одягнених у чорну форму. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

"Під час перевірки у трьох автобусах сиділи чоловіки у чорній формі. Водії пояснити, куди їх перевозять, не змогли. Все це ми повідомили у чергову частину, викликали слідчо-оперативну групу. Після чого здійснили огляд транспортних засобів на місці затримання", – розповів інспектор з оформлення матеріалів ДТП у ВДАІ м. Черкаси Олександр Шолудько.

Зараз затриманих чоловіків допитують правоохоронці. Про це в коментарі журналісту vikka.ua повідомив прес-секретар обласного управління МВС Дмитро Грищенко.

"Спочатку чоловіки не казали, куди їдуть та з якою метою. За попередніми даними, чоловіки прямували до Черкас з метою рейдерського захоплення одного із підприємств міста. Якщо з’ясують, що вони не причетні до будь-яких правопорушень, то їх відпустять. Нині проводиться перевірка", – повідомив Грищенко.

За його словами, нині на блокпостах посилено перевіряють транспортні засоби, щоб до міста не потрапила зброя, вибухівка та наркотичні засоби. Також нині перевіряють підозрілих осіб, щоб уникнути провокацій під час про проведення заходів 8 та 9 травня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version