додому Новини На Чигиринщині депутатку сільради побили через "нашорябівські" курники

На Чигиринщині депутатку сільради побили через "нашорябівські" курники

0

23 червня у центрі села Рацеве Чигиринського району вчинено напад на Ніну Мартиновську, депутата сільської ради, активістку цивільного корпусу "Азов", яка разом з більшістю селян послідовно виступає проти будівництва ПрАТ "Миронівський хлібопродукт" 114 курників на території свого рідного села, пише "Дзвін".

Це вже друге побиття активістки за останні кілька місяців боротьби проти "курячого чорнобилю". Взимку на Ніну Мартиновську напали у приміщенні Чигиринської РДА. Бездіяльність із цього безпрецедентного випадку місцевих правоохоронних органів і безкарність винних призвели до нового злочину.

Наразі жорстоко побита активістка перебуває у Чигиринській райлікарні. У понеділок на мітинг протесту проти бездіяльності поліції та влади по захисту конституційних прав громадян до Чигирина прибуває голова Екологічної ліги України Тетяна Тимочко, громадські організації з різних областей України. На зібранні буде дано експертну оцінку запланованому будівництву мега-птахофабрики та його впливу на довкілля та здоров'я людей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "з горем пополам" депутати визначилися, коли черкасці відзначатимуть день міста.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version