додому Новини На черкаських дорогах через спеку обмежили рух для вантажівок

На черкаських дорогах через спеку обмежили рух для вантажівок

0

З 1 червня Укравтодор рекомендував усім регіонам країни застосувати тимчасове обмеження руху великовагового транспорту при підвищенні температурного повітря вище 28 градусів. Також посилити габаритно-ваговогий контроль на автомобільних дорогах загального користування у Черкаській області. Про це повідомили у прес-службі Черкаської РДА.

Недотримання автоперевізниками вагових норм призводить до погіршення якості доріг на Черкащині. Замість граничних 24 і 40 т, по дорогах області їздять вантажівки із загальною масою 60-70 т, трапляються і рекордсмени – більше 100 т.

В управлінні транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу ОДА повідомляють, що контролюватимуть рух  великовагового транспорту працівники Націнальної поліції, управління Укртрансбезпеки в області. Крім того, рекомендовано управлінню агропромислового розвитку ОДА, управлінню лісового та мисливського господарства провести відповідну роботу з відправниками  вантажів про дотримання норм.

Зауважимо, на шляхах області встановлена достатня кількість дорожніх знаків, що інформують учасників руху про заборони при підвищенні температури повітря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вантажівки, що рухаються дорогами Черкащини, взяли на контроль.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version