додому Новини Кримінал На Черкащині затримали зловмисника за розбійний напад

На Черкащині затримали зловмисника за розбійний напад

0

Поліцейські Умані оперативно затримали 21-річного чоловіка, який здійснив розбійний напад на місцевого жителя. Зловмисник побив товариша, вивіз його у безлюдне місце та відібрав особисті речі. Про це повідомила пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Вечором 6 червня до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

З’ясувалося, що конфлікт виник під час застілля між двома товаришами. 21-річний нападник завдав тілесні ушкодження потерпілому уманчанину, змусив його сісти в автомобіль та вивіз у безлюдне місце, де продовжив побиття та відібрав мобільний телефон і інші особисті речі. Після цього він утік, залишивши потерпілого, який самостійно дістався лікарні та звернувся за допомогою.

Потерпілого госпіталізували до травматологічного відділення. Оперативники кримінальної поліції за кілька годин затримали правопорушника. Слідчі, під процесуальним керівництвом Уманської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідство триває.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version