додому Новини Черкаси На Черкащині прогнозують грозові дощі та північний вітер

На Черкащині прогнозують грозові дощі та північний вітер

0
poettinger.at

Температура повітря на Черкащині тримається на рівні помірних значень, після полудня – не вище 27-29º. Порадував серпень і окремими дощами, які відмічались при проходженні атмосферних фронтів поблизу північних кордонів нашої області. Про це повідомляють у Черкаському обласному гідрометцентрі

10 серпня, атмосферний фронт атлантичного циклону, який вже проявляє себе грозовими дощами на заході України, наблизиться і до Черкащини. Починаючи з ночі дощі різної інтенсивності прогнозуємо по всій території нашої області. Проте, вже в другій половині дня на небі з’являться прояснення, дощі припиняться. Напрямок вітру зміниться зі східного на північно-західний. Температура вночі 16-21º, вдень 23-28º.

Неділя та початок нового тижня перебуватимуть під впливом антициклону. Сонячних годин побільшає, що, незважаючи на свіжий північний вітер, забезпечить добрий денний прогрів до 23-28º. Вночі, при малохмарному небі, дещо посилиться охолодження повітря до 13-18º.

Дощі, які очікуються у суботу, значного покращення вологозапасів ґрунту, на жаль, не принесуть. Проте, помірно-тепла та спокійна погода сприятиме проведенню всіх видів сільгоспробіт.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version