додому Новини Черкащина На Черкащину надійшло майже 400 тис. грн, відшкодованих від утрат сільсько- та...

На Черкащину надійшло майже 400 тис. грн, відшкодованих від утрат сільсько- та лісогосподарського виробництв

0

На початок жовтня 2017 року на рахунках місцевих рад Черкаської області акумульовано 7,7 млн гривень, які надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Упродовж 9 місяців 2017 року надійшло 81,65 тис. гривень. Найбільше зазначених коштів перебуває на рахунках місцевих рад Звенигородського (1,3 млн грн), Черкаського (1,3 млн грн), Канівського (900,83 тис. грн), Смілянського (826,96 тис. грн.) і Жашківського (758,26 тис. грн) районів Черкаської області.

Сільські, селищні й міські ради Черкащини цього року використали лише 392,78 тис. грн, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв, а саме: 63,6 тис. грн – Жашківська міська рада Черкаської області на виготовлення робочого проекту із землеустрою на поліпшення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності та 329,18 тис. грн – Неморозька сільська рада Звенигородського району Черкаської області на будівництво гідротехнічних споруд для охорони земель від підтоплення на землях комунальної власності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаська митниця поповнила держбюджет на майже 200 мільйонів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version