додому Новини На Черкащині з'явились дорожні бандити

На Черкащині з'явились дорожні бандити

0

Поблизу Канева три автомобілі намагалися затиснути водія легковика в так звану "коробочку", з метою подальшого розбійного нападу.

Про це розповів у коментарі vesti.ua заступник директора "Автолюкс-Україна" Віктор Бабенко, інформує "Kanos".

"Двічі в районі Умані під машину підкидали саморобні шипи. Пробили колеса, водій це побачив, під'їхав до заправки, щоб змінити колесо. До нього підлетіли люди з автоматами і, погрожуючи, забрали все цінне. Також був інцидент в Херсонській області – там машину притиснули до узбіччя, нібито водій подряпав чуже авто, а далі діяли за схожою схемою", – розповів Бабенко.

Ще один розбій, за його словами, стався неподалік від Канева – там три машини намагалися затиснути водія легковика в "коробочку", проте автомобіліст зміг втікти від грабіжників.

Як відзначає видання, така системна практика може свідчити лише про одне, на дороги повертаються лихі 90-ті, коли бандити також зупиняли на трасах автомобілі за допомогою шипів, а потім грабували, погрожуючи зброєю.

Водночас у поліції зазначають, що до них звернень про розбійний напад не надходило, а автоперевізник, який повідомив про даний інцидент, не писав заяву до поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині із "Лексуса" викрали 12 тисяч доларів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version