додому Новини На Черкащині звільнили понад 20 фіскалів

На Черкащині звільнили понад 20 фіскалів

0

За результатами службових розслідувань у фіскальній службі області звільнили 21 працівника. Про це повідомили у Головному управлінні ДФС у Черкаській області.

Так, в області із початку року було проведено 818 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.

Відбулося 134 службових розслідування і перевірки, в результаті яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 81 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 72 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 21 звільнили з органів ДФС. Ще 21 працівникові винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

До органів прокуратури направлено 16 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 5 кримінальних проваджень відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 3 працівникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 367 ч.2 КК України, на даний час матеріали кримінального провадження направлені до суду. Відносно 2 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення, та судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаського податківця-хабарника затримали "на гарячому".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version